Kamperen met Bo-Camp

Een tijdje geleden hebben we contact gehad met Bo-Camp voor een samenwerking, in de vorm van een barterdeal. Ze hebben hele mooie producten in de collectie Urban outdoor, dus het was lastig kiezen. Uiteindelijk kozen we voor twee vlinderstoelen en een lampje. 

Lees meer »

DIY: de schouw van GS

Een haard in de woonkamer.. Heerlijk! Dit was altijd onze wens. Aangezien er in ons huis geen rookkanaal aanwezig is, gingen wij op zoek naar een alternatieve optie. 

Lees meer »

Davidii

Via Instagram kwamen we bij de webshop Davidii terecht. Het is een webshop met cosmetica en verzorgingsproducten. Wat ons aansprak is dat ze als missie hebben; wees goed voor mens, dier en het milieu. 

Lees meer »

Kick eetkamerstoel Dean

Zoals de meeste van jullie weten, hebben we onlangs de woonkamer veranderd. We hadden grijze stoelen maar deze stoelen vonden we niet meer passen in ons interieur.

Lees meer »

De Machinekamer

Via Instagram zijn we in contact gekomen met het bedrijf de Machinekamer. Zij hebben een unieke collectie vintage en nieuwe design meubels. Van beide kanten was er interesse in een samenwerking. 

Lees meer »

De bloemist om de hoek

Wij zijn benaderd door Taste the Green met de vraag of wij ons willen inschrijven als influencer. Dit vinden wij natuurlijk gaaf! We mochten een plukboeket claimen bij winkel de Orchidee in Putten.

Lees meer »

Toe aan een make-over

Al enige tijd roept Alieke dat de schutting te donker is. Dit maakt de tuin zo somber en klein. Hier moeten we wat aan doen. Vorig jaar hebben we mooie muurverf besteld bij Greenpaints. De kleur en de kwaliteit van de verf beviel ons erg goed. Greenpaints is een mooi en duurzaam bedrijf.

Lees meer »