Toe aan een make-over

Al enige tijd roept Alieke dat de schutting te donker is. Dit maakt de tuin zo somber en klein. Hier moeten we wat aan doen. Vorig jaar hebben we mooie muurverf besteld bij Greenpaints. De kleur en de kwaliteit van de verf beviel ons erg goed. Greenpaints is een mooi en duurzaam bedrijf.

Zo kwamen we op het idee om Greenpaints te benaderen. Na een leuk telefoongesprek met een enthousiaste medewerker, kregen we de kleurstalen thuis gestuurd. Poeh wat was dat moeilijk.. wat is de juiste kleur voor buiten, zonder een gele of roze ondertoon. Gelukkig heeft Greenpaints ons hierbij geholpen.

We kregen regelmatig inspiratiefoto’s opgestuurd nadat we een kleurnummer hadden doorgegeven. Uiteindelijk kozen we voor de biobased Böhme LignoStain beits met kleurnummer CMC-305 Zacht Beige. Een mooie matte kleur, watergedragen en beter voor onze planeet.

Naast de verf ontvingen we een stappenplan en een professionele beitskit. De beitskit bestaat uit alle benodigdheden voor het beitsen van de schutting.

Wat is het ontzettend gaaf geworden, we ervaren meer rust en ruimte in de tuin! Met deze blog willen wij jullie inspireren om met ‘groenere’ verf van Greenpaints de wereld een stuk mooier en duurzamer te maken.  


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.