Over ons

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website. Wij zijn Alieke & Tanja van het Instagram account Groen_stekje. Twee zussen die beide gek zijn op interieur en planten. We wonen op de Veluwe, een heerlijk plekje in Nederland, waar je mooi kunt wandelen in de bossen of op de hei. 

Naast actief te zijn op Instagram werkt Tanja als onderwijsassistent op een ZMLK school en Alieke is secretaresse op een VSO school. 

Nieuwsgierig welke gezichten er achter dit account schuilen? Wij hebben er bewust voor gekozen om dit weg te laten. Veel influencers delen hun leven met volgers, erg leuk! Wij willen hier juist een uitzondering in zijn. Je kunt ook influencer zijn zonder je gezicht op social media te zetten. 

Stijl

Ongeveer twee jaar geleden zijn we met Groen_stekje begonnen. We vinden het erg leuk om onze inspiratie te delen met onze volgers. Daarnaast promoten wij vaak ondernemers om hun product aan het licht te brengen. Onze stijl? Dit kun je samenvatten in Scandinavisch en natuurlijke/lichte tinten.

Droomplekjes in Nederland

We houden van reizen, vooral Tanja. Het liefst pakt zij elk moment haar koffer. Door corona is dit helaas stil gevallen. Wat doe je dan? Verdiepen in de mooiste plekken van Nederland. Wauw, wat bestaan er veel toffe vakantiehuizen, B&B's en natuurhuisjes. Dit willen wij door middel van deze website op de kaart zetten. 

Logo

Ons logo bestaat uit een takje van een olijfboom. Dit symbool hebben wij gekozen omdat hier een Bijbelse betekenis achter zit; vrede, verzoening en hoop. 

Neem gerust een kijkje op ons Instagram account!