We zijn beide gek op reizen, maar door Corona was dit helaas niet meer mogelijk. 

Hierdoor zijn wij meer in eigen land gaan kijken en wat zijn er veel mooie plekken in Nederland. We genieten volop van de natuur en wandelen vaak de wandelroutes van natuurbosbeheer of de klompenpaden, die aangelegd zijn door vele vrijwilligers.

Met ons Instagram account en blogs willen we de droomplekjes in Nederland op de kaart zetten. Er zijn zoveel toffe en unieke B&B’s en vakantiehuizen te vinden.

 

 

 

Tiny House Kos

Een tijdje geleden werden we benaderd door het project Noma met de vraag of wij willen logeren in Tiny House Kos. Onze lieve ouders mochten mee om het huisje te bezoeken. 

Lees meer »

Slapen bij Roos

We mochten een nachtje slapen in de B&B Slapen bij Roos in Nootdorp! Wat hadden we een geluk met het prachtige weer. Nootdorp ligt in Zuid–Holland, vlakbij Scheveningen. Binnen 15-20 minuten rijden ben je in hartje Delft, waar je gezellig een terrasje kunt pakken.

Lees meer »

Uitgerust voor Zaken

Vanuit de Veluwe vertrokken we naar het mooie Friesland. Helaas hadden we geen mooi weer maar dat maakte voor ons niet uit. Onderweg hebben we lekker koffie gehaald.

Lees meer »