Tiny House Kos

Een tijdje geleden werden we benaderd door het project Noma met de vraag of wij willen logeren in Tiny House Kos. Onze lieve ouders mochten mee om het huisje te bezoeken. 

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door de eigenaren van Tiny House Kos. Het huisje is helemaal nieuw en staat op het park de Veldkamp in Epe, een rustig vakantiepark. 

Het huisje heet Kos maar je spreekt het uit als Koesh. Het is een typische Noorse uiting; blij worden van kleine dingen. Tiny House Kos heeft een grote tuin waar je genoeg plekjes hebt om te genieten van de zon. Is het te warm, dan kun je ook heerlijk zitten onder het schaduwdoek. De tuin is mooi aangelegd, met prachtige bloemen. Als je naar de Veluwe gaat dan moet je ook zeker de bossen in gaan. Wij hadden daarom onze fietsen meegenomen. Achter het huisje kun je de fietsen veilig en droog neerzetten in de berging. 

In het huisje is er plek voor 4 personen, er zijn 2 slaapkamers. De woonkamer is ook gelijk de eetkamer. De keuken heeft alle faciliteiten. We hebben een paar keer lekker gekookt. De badkamer ziet er strak en schoon uit. 

Ben je gek op de Veluwe en wil je heerlijk ontspannen? Dan is Tiny House Kos echt de perfecte plek! 

https://www.develdkamp.nl/accommodaties/nederland-gelderland-kos-4-pers


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.