Lodge & Loft

Lodge & Loft, de B&B in de plaats Sassenheim.

Bij aankomst zien we direct de ruïne van het kasteel Teylingen. Het is een waterburcht wat oorspronkelijk een ringmuur was. Hoe gaaf is het om dit stukje historie als uitzicht te hebben vanuit je bed.

Na het online inchecken kregen we een mail met uitgebreide informatie en een sleutelcode. Bij het openen van de voordeur kwam de frisse geur van wellness ons tegemoet.

Wat een mooie B&B is dit! Het is heel sfeervol ingericht met warme kleuren en aangevuld met prachtige planten. In de B&B kun je ook genieten van een sauna. De eigenaren hebben overal aan gedacht; badjassen, slippers en heerlijke samples van Rituals.

De koelkast is gevuld met een heerlijk veganistisch/vegetarisch ontbijt. De eigenaren hebben hier bewust voor gekozen, zodat je als gast zelf kunt bepalen hoe laat je wilt ontbijten. 

De B&B ligt aan het water en beschikt over een privé terras. Wij hadden helaas geen lekker weer, maar in de zomer kun je hier heerlijk aan het water zitten. Het is ook mogelijk om een boot of elektrische fietsen te huren. Dit klinkt toch echt heerlijk?!

 

https://www.lodge-loft.nl/


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.