Uitgerust voor Zaken

Vanuit de Veluwe vertrokken we naar het mooie Friesland. Helaas hadden we geen mooi weer maar dat maakte voor ons niet uit. Onderweg hebben we lekker koffie gehaald.

 

Vanaf 14:00 uur konden we inchecken bij B&B Uitgerust voor Zaken. De B&B is goed te vinden en parkeren is mogelijk achter het verblijf. De B&B is een authentieke, gerenoveerde boerderij in het Friese Heerenveen.

 

Na een rondje om de B&B te hebben gelopen, gingen we op zoek naar de ingang. De ingang van de B&B is buiten maar ook weer binnen, aangezien je door de dakpannen heen kijkt.

 

In het verblijf zijn 6 ruime kamers. De kamers zijn genummerd met Friese cijfers. De boerderij beschikt over een gezamenlijke keuken waar je je eigen maaltijd kunt bereiden. Het is ook mogelijk om een diner of daghap te laten klaarmaken door de chef. Toch liever iets bestellen? Er zijn een aantal restaurants die bezorgen bij de B&B. Op deze manier steun je de lokale horecaondernemers. Van gastvrouw Bianca kregen wij de tip om een vegan maaltijd af te halen bij restaurant Bij Kees in Heerenveen.

 

De bovenverdieping staat vol leuke planten en olijfbomen. We mochten een nachtje logeren in kamer TWA. Dit is nummer twee in het Fries. De kamer is een grote luxe kamer aan de voorzijde van de boerderij. De badkamer heeft een heerlijk bad met douche. De eigenaren hebben overal aan gedacht, een pantry met een goed gevulde minibar.

 

Na uitgerust wakker te zijn geworden, kregen we van gastvrouw Merel een heerlijk vegan en vegetarisch ontbijt. Het veganistische gedeelte was netjes gescheiden. Heerlijke vegan pancakes. Echt genieten!

 

Wil je er een paar dagen tussenuit en genieten van het Friese landschap? Dan raden wij jullie deze B&B aan! Na een verblijf ben je zeker ‘uitgerust voor zaken’ 😊.

 

Voor meer info zie: Uitgerust voor zaken


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.