Davidii

Via Instagram kwamen we bij de webshop Davidii terecht. Het is een webshop met cosmetica en verzorgingsproducten. Wat ons aansprak is dat ze als missie hebben; wees goed voor mens, dier en het milieu. 

Alle producten met een Davidii label hebben de volgende normen;

- vegan;

- vrij van microplastics;

- vrij van parabenen;

- vrij van siliconen.

 

Hier worden wij altijd enthousiast van! Daarnaast hebben ze ook een eigen cosmetica productlijn. Alle producten in deze lijn zijn ook vegan, vrij van microplastics en volledig troep vrij. Er zijn producten voor verschillende soorten huidtypen. 

Wij mochten een samenwerking aangaan en hebben de volgende producten uitgetest.

 

Kokos Body Butter

Wat een heerlijke geur komt er vrij als je het product opent! Wij hebben regelmatig een droge huid. De butter wordt goed opgenomen in de huid. De geur blijft langere tijd aanwezig. 

https://davidii.nl/product/kokos-body-butter/

 

Shampoo Bar Rozenblaadjes

Deze bar is geschikt voor normaal haar en voor een droge hoofdhuid. De shampoo heeft ook een anti-roos werking. We zijn tevreden over dit product.

https://davidii.nl/product/shampoo-bar-rozenblaadjes-droge-hoofdhuid/

Conditioner Bar Lavendel

Deze bar is een zachte verzorgende crème. Door deze bar krijgt je haar minder pluis. Het ruikt heerlijk naar lavendel. De conditioner helpt ook om gespleten haarpunten tegen te gaan. 

https://davidii.nl/product/conditioner-bar-lavendel-verzachtend/

Body bar Kokos

Wij zijn dol op kokos, deze bar heeft ook een heerlijke geur. Het is een voedende bar. De bar reinigt je huid op een fijne manier. 

https://davidii.nl/product/body-bar-kokos-voedend/

Bamboe zeepplankje

Wij hebben dit plankje erbij gekozen om de bars mooi neer te zetten in de badkamer. Dit plankje is geschikt voor 3 bars. Ze kunnen goed uitlekken door de openingen aan de onderkant van het plankje. 

https://davidii.nl/product/bamboe-zeepplakje-3-bars/

 

Enthousiast geworden? Leuk! Je hebt met de code: groenstekje20 nu 20% korting op het hele assortiment. Geldig van 20 november t/m 20 december.

Davidii Cosmetics | Natuurlijke en diervriendelijke producten

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.