De bloemist om de hoek

Wij zijn benaderd door Taste the Green met de vraag of wij ons willen inschrijven als influencer. Dit vinden wij natuurlijk gaaf! We mochten een plukboeket claimen bij winkel de Orchidee in Putten.

De volgende dag konden we het boeket al ophalen. Wat een prachtige winkel, zoveel keuze in bloemen en planten. We werden heel hartelijk ontvangen. De eigenaresse liet het boeket zien en we werden er even stil van, wat een mooie bloemen! Hoe tof is het om dit bedrijf te promoten!

De winkel zit niet alleen in Putten maar ook in Dronten, Nunspeet en ze hebben verschillende stands in supermarkten. Een zeer groeiend bedrijf!

We kregen ook een mooie rozenbotteltak mee. Hoe lief! Eerst even langs de Action om nieuwe vazen te kopen en toen gelijk naar huis om aan de slag te gaan.

Een aantal weken later kwamen wij weer in contact met de Orchidee, nu met de vraag of wij een blijvende samenwerking willen aangaan. Wij werden gelijk enorm enthousiast, want dit zal onze eerste blijvende samenwerking zijn. Na wat afspraken gemaakt te hebben zijn we gaan starten. Erg leuk om een plaatselijke ondernemer op deze manier te ondersteunen.

Als je in de buurt woont of een dagje op de Veluwe bent, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in deze winkel.


Reactie plaatsen

Reacties

Teuntje Struijs
3 jaar geleden

Erg mooie website.
Wil graag meer informatie over planten voor mijn overkapping in het voorjaar