Eikentafel van Zen Lifestyle

Vorig jaar hebben we onze woonkamer veranderd! We waren al een tijdje opzoek naar een andere salontafel. We kwamen bij de webshop Zen Lifestyle terecht.

Zen Lifestyle heeft een ruim assortiment, met verschillende stijlen. Het assortiment kun je vinden in de webshop maar ook in de vestiging in Wijchen bij Nijmegen. Hier kun je de mooie meubels en woonaccessoires in het echt bewonderen. Zen Lifestyle biedt verschillende merken aan zoals de collectie van Zuiver, By-Boo, Be Pure, Woood etc. Naast deze bekende merken hebben ze ook een collectie van World Uniques. Deze collectie komt vooral uit China en India. Zen Lifestyle biedt daarom een uniek assortiment, omdat je deze meubels niet snel ergens anders zal vinden.

Omdat we werken met een barterdeal, mochten we een salontafel uitzoeken in ruil voor promotie op ons account. We hebben de volgende salontafel uitgekozen:

Salontafel Nest Eiken | Zen Lifestyle (zen-lifestyle.nl)

Deze toffe salontafel is neutraal met een stoer randje! Daarom past deze salontafel in veel verschillende soorten interieurstijlen. Je hebt de salontafel in twee kleuren; de zwarte salontafel Nest of de Salontafel Eiken Nest. In onze woonkamer staat de stoere Salontafel Eiken Nest. Het is een stevige tafel met een prachtig Eiken blad. Standaard wordt de tafel in de olie naturel white geleverd. Tegen een meerprijs is lak ook mogelijk.

We hebben de tafel bij onze ouders laten bezorgen omdat wij niet altijd thuis zijn in verband met werk. De bezorgers waren erg vriendelijk. Na een mailtje te hebben ontvangen, zijn we uit het werk direct naar onze ouders gereden. De tafel in de auto geladen en thuis uitgepakt. Zoals jullie kunnen zien op de foto’s, geeft de tafel een rustige sfeer.

Benieuwd geworden? Kijk dan op de website van Zen Lifestyle:

Zen Lifestyle Wijchen | Eetkamerstoelen, Industriële Kast, TV Meubels en meer (zen-lifestyle.nl)

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.